Vi kunne ikke have fået det bedre

Efter at have fået vores første barn på naturlig vis ønskede vi ret hurtig herefter at få barn nummer 2. Vi forsøgte et års tid uden held og efter undersøgelser hos vores læge viste det sig, at det ville være tvivlsomt om vi også kunne få et barn nummer 2 på normal vis.

Vi undersøgte mulighederne nøje, da vi fik beskeden og samtidig fik af vide, at vi skulle henvende os til en privat fertilitetsklinik.

På Danfert & Stork fertilitetskliniks hjemmeside fandt vi al den information, som vi havde brug for, og vi synes det skinnede tydeligt igennem, at der var tale om nogle meget professionelle og kompetente læger.

Den opfattelse blev bestyrket ved vores første møde, hvor vi sammen med lægen fik snakket igennem, hvilken behandlingsmetode, der var den rigtige for os. Vi skulle bl.a. tage stilling til, hvorvidt vi ville starte med at købe blot én behandling eller om vi ville lægge ud med at købe en pakke med mulighed for tre behandlinger. Den løsning var noget dyrere, men vi følte på intet tidspunkt noget pres i forhold til at skulle vælge den dyrere løsning. Tværtimod oplevede vi en meget objektiv rådgivning, og vi fik al den al information, som vi havde brug for.

Vi valgte pakken med op til 3 mulige behandlinger, og i dag er vi ikke i tvivl om, at det var det rigtige for os. Det gav en ro, at vi vidste, vi ikke kun havde et forsøg.

Danfert & Stork fertilitetsklinik gav os fra den første kontakt troen på, at det nok skulle lykkes for os. Der blev hurtigt lagt en detaljeret plan for vores behandlingsforløb. Det gav os en høj grad af tryghed at vi kunne mærke, at intet blev overladt til tilfældighederne, og vi oplevede, at der var god tid til rådgivning og samtaler.

Vi kom til at vente et par måneder pga. nogle personlige omstændigheder, men da først processen gik i gang lykkes det os at blive gravid i første forsøg.

Undervejs i forløbet var vi i kontakt med alle klinikkens tre læger, som allesammen udviste den samme imødekommenhed og professionelle tilgang til opgaven.

Vores valg havde intet med pris at gøre. Vi valgte ud fra, at vi ville have de bedst mulige betingelser for endnu en graviditet, og vi kunne ikke have fået det bedre end det, som vi oplevede hos Danfert & Stork fertilitetsklinik.

Fortalt af: Julie Geertsen og Teo Guldbæk

Scroll to Top