Fjerde gang er lykkes gang

Efter et længerevarende og utilfredsstillende behandlingsforløb på en privat fertilitetsklinik blev vi henvist til Rigshospitalet, hvor jeg efter IVF-behandling blev gravid med Herman.

Da ønsket om 2. barn hurtigt pressede sig på, var behandling i offentligt regi imidlertid ikke en mulighed, og personalet på Rigshospitalets fertilitetsklinik anbefalede os jeres klinik.

Vi var meget spændte på at starte behandlingen, fordi vi på den første private klinik havde haft en virkelig dårlig oplevelse, hvor travlhed, sjusk, ligegyldighed og uansvarlighed var dominerende.

Vi mødte imidlertid alt andet hos jer. Efter en samtale med Ursula blev den nye behandling planlagt, og vores forudgående behandlingsforsøg blev taget nøje i betragtning, ligesom der var tid til at svare på samtlige af vores mange spørgsmål.

Som ved vores første barn var det ikke helt ligetil, men efter 4. ICSI-behandling blev jeg endelig gravid med Ingeborg. I løbet af det år, behandlingen stod på, havde jeg kun gode oplevelser med personalet på klinikken, og vi følte os altid taget alvorligt og godt behandlet, både personligt og professionelt.

Fertilitetsbehandling er en utrolig anstrengende proces at befinde sig i.

Forløbet blev takket være både læger, sygeplejersker, laboranter og sekretærer meget mindre belastende rent følelsesmæssigt end forventet. Jeg vil derfor til enhver tid anbefale jer til andre, der ikke selv kan realisere drømmen om at få børn.

Iben 28, mor til Herman & Ingeborg

Scroll to Top