FAQs

Her kan du finde svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

Generel information – FAQ

Ja. Ifølge lovgivningen må der ikke foretages fertilitetsbehandling, hvis kvinden er fyldt 46 år, dvs. at vi kan behandle til og med 45 år. Der er ingen aldersgrænse for manden.

Ja, vi har grænser, men vi opfordrer alle at indsende journal og komme til samtale for individuel vurdering.

Under 30 år – BMI under 30

Under 35 år – BMI under 35

Over 35 år – BMI under 38

Baseret på de kliniske rekommandationer fra Dansk Fertilitetsselskab.

Vi har ingen ventetid til insemination og IVF.

Når du har været til din indledende samtale og vi har modtaget og godkendt alle prøvesvar, udarbejder vi en skræddersyet behandlingsplan til dig. Derefter kan du starte din behandling med det samme.

Ja, det er ikke noget problem at gå på arbejde efter, at du er blevet insemineret. Det nedsætter ikke din chance for graviditet.

Ja, hvis du ønsker at være ægdonor, skal du hormonstimuleres. Vi passer godt på dig, så vi er sikre på, at medicindosen passer til dig.

Nej. Med den nuværende danske lovgivning modtager vi hverken ubefrugtede eller befrugtede æg fra en ægbank.

Der findes flere blodprøver, vi kan tage.

Virusprøver er standard for alle vores patienter og et lovkrav. Vi kan ikke behandle fx HIV smittede.

Der findes adskillige hormonprøver, der kan være relevante for dig før, at vi kan vurdere og bestemme den optimale behandling.

Herudover findes der nogle helt ekstraordinære blodprøver, vi foretager, hvis det skønnes nødvendigt.

På Stork får du altid din egen stue. Stuerne er indrettet varmt og imødekommende. På alle vores stuer er der mulighed for, at du kan medbringe din egen musik (telefon eller iPod), som du kan tilslutte en højtaler. Hos Danfert deler du hvilestuen sammen med en anden. Det er dog indrettet så du ligger alene.

Vi refunderer din P-billet. Hvis du kommer i bil til Danfert &Stork fertilitetsklinik, skal du blot medbringe en kopi af din p-udgift, så refunderes din udgift med det samme.

Vi gør hvad vi kan for, at det er den samme læge og team som følger dig og din behandling. Vi kan dog desværre ikke garantere at netop din kontaktlæge har vagt den dag, hvor du skal behandles. Men vores læger gør sig stor umage med at formidle alle detaljer vedrørende en patient videre, så du stadig kan føle dig tryg i dit forløb.

Hvis din ægløsningstest er positiv sent fredag aften, skal du blot ringe til os næste morgen – så finder vi en tid til dig i løbet af dagen. Hvis du kommer langvejs fra, kan du allerede om aftenen forberede dig på, at du skal kunne komme til klinikken næste dag. Du kan også ringe til os om aftenen og lægge en besked på vores telefonsvarer eller informere os pr. mail. Så ved vi, at du er på vej.

Vi har lukket om søndagen. Det betyder, at du ikke kan få kontakt med os på telefon og mail, og det er heller ikke muligt at komme til klinikken til behandling. Hvis du har en positiv test lørdag aften, og søndag er den optimale dag for insemination, skal du derfor vente til næste cyklus med at komme.

Venter du på at få taget æg ud, er du meget velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan rådgive dig om, hvordan du kan kontrollere din ægløsning med ultralydscanninger og en ægløsningssprøjte. På den måde kan vi undgå, at din ægløsning falder på en søndag.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hos Danfart & Stork fertilitetsklinik svarer vi på alle opkald hver lørdag mellem kl. 9 og 14

Nej. Vi har åbent året rundt – også i sommerferien. Vi har muligvis ændrede åbningstider i helligdage, men det vil blive kommunikeret ud på vores forside og på vores sociale medier.

Vi samarbejder med European Sperm Bank (ESB). Hvis du har et ønske om at købe sæd, sørger vi for at formidle kontakten mellem jer og ESB.

Nej. Pakken er forbrugt hvis du føder et barn, hvis alle forsøg er brugt, eller hvis der er gået 2 år fra indgåelse af kontrakten.

Nej. Når først du har valgt en pakke eller en enkelt behandling, kan den ikke laves om.

Vi udskriver en recept til dig som vil være at finde på receptserveren hvis du bor i Danmark. Din medicin vil herved være tilgængeligt gennem dit sundhedskort på apoteket.

Beløbet dækker vores udgifter til administration og vedligeholdelse af depotet.

Ja. Man betaler for depotet, også selv om der er tale om en kort opbevaring.

Ultralyd med AFC kan du få foretaget på en hvilken som helst cyklusdag.

Dine virusprøver er gyldige i op til 2 år. Smear (celleprøve) er gyldig i op til 3 år.

Danfart & Stork feertilitetsklinik anvender Mimecast, for at optimere databeskyttelse. Kunder, som ikke kan modtage den kryptering (TLS), som vi anvender i vores mail, vil blive bedt om at logge på Mimecast for at sikre en databeskyttet kommunikation.

Du vil modtage en mail med instruktion fra afsender The Fertility Partnership
postmaster@tfp-fertility.com

Hvis du venter en mail fra os, og ikke modtager den, bedes du tjekke spam-mappe.

TFP Danfert Fertility anvender ‘Fertility Online’ for at optimere databeskyttelse. Her modtager du ligeledes en mail med en notifikation om at logge ind på danfert.fertility.online.

Scroll to Top