Guide til internationale klienter

Her på siden kan du finde inspiration, links og forslag til hoteller og oplevelser, hvis du har behov for at overnatte under din fertilitetsbehandling.

Da vi har en del kunder fra andre lande end Danmark, samarbejder vi med en lang række hoteller og overnatningsmuligheder.

Vores internationale kunder kommer typisk fra vores skandinaviske nabolande Norge og Sverige. Vi har også mange internationale kunder fra blandt andet Tyskland, Frankrig, Schweiz og England.

Vi ved, at det at skulle tale med læger og sygeplejersker på et fremmed sprog, kan være en stor barriere, når man gennemgår en proces, der på mange måder er en personlig og følelsesmæssig rejse. På vores klinikker har vi personale, som mestrer mange sprog. Vi taler bl.a. norsk, svensk, fransk, engelsk og tysk – det gør at langt de fleste kan få al information på deres eget sprog.

Internationale kunder i København

Få rabat på udvalgte hoteller

Som international kunde hos Danfert & Stork fertilitetsklinik, tilbyder vi lave priser og rabatter på udvalgte hoteller.

Turist i København

Kommer du til København for første gang i forbindelse med fertilitetsbehandling, så har du en unik mulighed for samtidig at opleve vores unikke og historiske hovedstad som turist. Danfert & Stork fertilitetsklinik ligger i hjertet af København i gåafstand til mange oplevelser samt tæt på metro (til og fra lufthavnen) og busser. Nedenfor har vi samlet information om transport og turistattraktioner til dig, som er international kunde i København.

Metro fra CPH lufthavn

Kommer du med fly til København, kan du tage metro direkte fra CPH lufthavn til Kgs. Nytorv på 20 minutter – herfra tager det 5 minutter at gå til klinikken. Få mere information om transport på Rejseplanen, der hjælper dig med at planlægge din rejse rundt i byen.

Transport fra Københavns Hovedbanegård

Kommer du med tog til Københavns Hovedbanegård, kan du tage S-tog til Nørreport Station. Herfra skifter du til metro (i retningen af Vestamager eller Lufthavnen/Copenhagen Airport) – og står af på Kongens Nytorv. Herfra kan du gå til klinikken på 5 minutter. Få mere information via Rejseplanen, der guider internationale kunder med S-tog, busser og metro på tværs af København.

Engelsk og andre internationale sprog

Hos Danfert & Stork fertilitetsklinik taler vi engelsk, tysk, fransk, svensk, norsk og spansk. I Danmark kan du sagtens begå dig, selv om du kun taler engelsk, da alle danskere stort set taler eller begår sig fint på engelsk. De fleste danskere forstår desuden svensk og norsk. Du skal heller ikke lede længe, før du kan finde en dansker, som forstår/kan tale tysk eller fransk.

Scroll to Top