Pigerne i reception var helt fantastiske

Da vi besluttede os for, at vi ville have et barn kontaktede vi flere forskellige klinikker. Valget faldt hurtigt på Danfert & Stork fertilitetsklinik, da det viste sig, at vi her, med henvisning fra egen læge, kunne få tilskud til behandlingen fra den offentlige sygesikring.

Ved vores første møde fik vi grundigt forklaret, hvad som skulle ske, og det var helt klart med til, at vi følte os trygge.

En anden ting, som gjorde udslaget var, at vi blev taget rigtig godt imod. Pigerne i receptionen er bare helt fantastiske. Utrolig imødekommende og med masser af empati. Bedre modtagelse kunne vi ikke have fået. Når vi kom på besøg på klinikken kom de ud og snakkede med os og spurgte ind til, hvordan vi havde det. Og når vi ringede var de altid søde og hjælpsomme. Kunne de ikke lige svare på vores spørgsmål, så ringede de hurtigt tilbage med et svar, når de havde talt med lægerne eller sygeplejerskerne.

Da først vi havde besøgt Danfert & Stork fertilitetsklinik havde vi ikke behov for at se flere klinikker. Vores mavefornemmelse sagde os, at det var det helt rigtige sted for os.

Fortalt af: Lena Johansen og Christina Johansen

Scroll to Top