Heteroseksuel par

Fertilitetsbehandling er et fælles projekt, hvor I begge skal ses og høres. Derfor gør vi meget ud af at inddrage jer begge i den indledende samtale og i selve behandlingsforløbet. Vi tilbyder insemination, IVF og ægdonation, I får en enestue ved behandling og vi gør alt for at vejen frem mod ønskebarnet sker i rolige rammer.

Til vores danske kunder, som har en henvisning fra egen læge til fertilitetsbehandling, gælder følgende:

  • INGEN ventetid til behandling
  • BEGRÆNSET selvbetaling ved insemination
  • Selvbetaling for sæd – dette gælder på alle privatklinikker, undtagen i det offentlige regi
  • Selvbetaling for IVF – dette gælder på alle privatklinikker, undtagen i det offentlige regi, hvor der som oftest er lang ventetid

 

Den indledende samtale

Den indledende samtale kan ske på klinikken eller virtuelt. Samtalen er uforpligtende, og I vil kunne stille alle de spørgsmål, I har. Samtidig vil vi dykke ned i jeres specifikke situation, tidligere fertilitetsbehandlinger og undersøgelser.

Dét skal I forberede jer på før den indledende samtale:

Den elektroniske journal

I bedes udfylde den elektroniske journal. Da I begge skal registreres, vil det være en god idé at udfylde den sammen.

Udredning

Alle par, der skal starte i fertilitetsbehandling skal ifølge lovgivningen som minimum have foretaget følgende tests:

  • Hepatitis B – HbsAg, Anti-HBc
  • Hepatitis C – anti HCV
  • HIV – anti-HIV 1+2

For kvinden gælder ligeledes:

  • Blodprøves for TSH og TPO, rubella (røde hunde), Klamydia og AMH.
  • HSU (vandscanning). Ved en vandscanning kan vi med ultralyd undersøge, om kvinden har en normal livmoder, og om der er fri passage gennem æggelederne. Vi anbefaler HSU før insemination.

For manden gælder ønskes ligeledes:

  • Sædprøve. Vi er interesseret i, hvordan sædcellerne ser ud, hvordan de bevæger sig, antal, etc. Foreligger der allerede et resultat fra en tidligere foretaget sædprøve, bedes I sende en kopi af denne prøve eller tage den med til den indledende samtale. Hvis sædanalysen ikke tidligere er foretaget, kan vi foretage den på en klinik efter nærmere aftale.

Dét skal I tage stilling til før fertilitetsbehandling

Donorsæd

I tilfælde af, at I har brug for sæd fra en donor, står vi klar til at rådgive jer. Vi har mange års erfaring i brug af donorsæd. I Danmark tillades fertilitetsbehandling med både åben og anonym donorsæd I kan købe donorsæd på sædbankerne og få det leveret hertil, så det er klar til jeres behandling. Læs mere eller køb donorsæd her.

Donoræg

I tilfælde af, at I har brug for æg fra en donor, vil vi hurtigst muligt sætte jer i kontakt med vores interne ægdonationsteam. Vores dygtige team vil rådgive jer og forklare et eventuelt ægdonationsforløb. Her kan i læse mere om donoræg.

 

Scroll to Top