Jordemoderkonsultation

Hos Danfert & Stork fertilitetsklinik i København tilbyder vi jordemoderkonsultationer fra den helt tidlige graviditet. Vi komme ind på nogle af de naturlige forandringer, din krop kommer til at gennemgå de næste mange måneder og følger barnets vækst. Formålet for vores jordemødre er at skabe en tryg graviditet fra start til slut.

Ultralydsscanning

Fra du er 7 uger henne i din graviditet, kan vi ved en ultralydsscanning se det levende foster. Fra du er 16 uger henne, kan vi høre dit barns hjerte slå med et lytterør eller en doptone mod din mave.

For nogle kvinder er forløbet på hospitalet og hos egen læge mere end rigeligt. For andre kan der være behov for yderligere kontroller før, at man kan føle sig tryg.

Jordemødre der skaber tryghed og ro

For nogle kvinder overskygger bekymringerne den glæde og forventning, der ellers normalt følger med en graviditet. Det har vi dyb forståelse for, og vi håber, vi kan være med til at forløse dette, så du senere husker tilbage på disse måneder som en god tid.

Formålet for os som jordemødre er at skabe ro og tryghed for dig fra start, så du hurtigt kan komme i gang med det, det hele handler om: At glæde sig til at blive mor.

Alle gravide er velkomne.

Scroll to Top