Ikke bare et nummer i rækken

Vi havde i flere år forsøgt at få børn ad naturlig vej. Da det ikke lykkedes prøvede vi gennem en 4-årig periode på Rigshospitalet i København at blive gravid gennem flere IVF-behandlinger.

Vi overvejede på et tidspunkt om vi overhovedet havde kræfter til at fortsætte, men udvalgte til sidst tre privatklinikker, som vi ville besøge.

Danfert & Stork fertilitetsklinik var den sidste i rækken, og her oplevede vi en hel anden verden. Pludselig følte vi os ikke længere bare som et nummer i køen, og Ursula formåede virkelig at få rystet posen, da vi skulle planlægge et behandlingsforløb, som var skræddersyet til os.

Vi syntes straks om, at det var et relativt lille sted, hvor der blev lyttet til os, og vi følte, at der blev set på os som et individuelt par. Ursula kom med nogle helt nye ideer, og vi faldt bl.a. for, at lægerne sparede med hinanden og trak på en fælles ressourcemasse. Det virkede meget professionelt, og det var dejligt, at vi kunne læne os tilbage og føle os trygge.

Følelsen af at være i centrum gav os tryghed, og vi oplevede at hele staben af læger, sygeplejersker og laboratoriefolk tog ejerskab på opgaven. Det var virkelig en positiv oplevelse.

Undervejs i forløbet blev strategien ændret, og lægerne var ikke bange for at skifte kurs, da de fandt det nødvendigt. Det var tydeligt at mærke, at kun det bedste var godt nok. Høje ambitioner og stor faglig ekspertise gik hånd i hånd, og vi følte os hele tiden trygge i forhold til lægernes anbefalinger.

Da det lykkes os at blive gravide viste lægerne en glæde og begejstring, som vi var meget taknemmelig for. Det var helt tydeligt at det, at de kunne hjælpe endnu et par med at komme i lykkelige omstændigheder også betød meget for dem.

Camilla Lindkvist Bergmann og Magnus Bergmann

Scroll to Top