Vores fertilitetsklinik

Sammen skaber vi familier

Her kan du læse, hvilken services, vi tilbyder hos Danfert & Stork fertilitetsklinik

Evidensbaseret behandling, der passer til dig

Danfert & Stork fertilitetsklinik tilbyder en bred vifte af fertilitetsbehandlinger, der passer til dig.

Vi drager omsorg for dig

Omsorg er kernen i alt, hvad vi gør. Hos Danfert & Stork fertilitetsklinik gør vi vores absolut bedste for at opfylde dit ønske om at få et børn, og vi har stor fokus på at drage omsorg for dig i din situation.

Mød vores ekspertteam

Vi tilbyder et team af dygtige specialister med mange års erfaring i fertilitetsbehandling – det gælder både vores læger, embryologer, jordemødre, sygeplejersker og fertilitetskoordinatorer. Sammen med jer finder vi den bedste fertilitetsbehandling for dig. Vi står klar til at støtte jer under hele forløbet og er naturligvis til rådighed, hvis I har spørgsmål undervejs.

Vores samarbejdspartnere

Danfert & Stork Fertilitetsklinik har et tæt samarbejde med andre fertilitetsklinikker fordelt over hele landet. På disse klinikker kan du få hjælp til forskellige ydelser i behandlingsforløbet.

Informationsmøder og arrangementer

Når det igen er sikkert, åbner Danfert & Stork Fertilitetsklinik dørene for informationsmøder og arrangementer på klinikken. Her vil du kunne møde personale, se klinikken, høre mere om hvordan vi arbejder og hvilke behandlinger, vi tilbyder.

Indkvartering under dit ophold

Vi ønsker at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vi samarbejder med en række hoteller, hvor du kan få rabat på overnatning.

Scroll to Top