Faktorer der påvirker fertilitet

En manglende evne til at blive gravid skyldes ofte en kombination af forskellige faktorer. Disse kan være både miljømæssige og fysiske. Ved den første konsultation og de efterfølgende behandlinger vil vores læger gerne rådgive dig detaljeret om de forskellige faktorer, der har indflydelse på det.

Fertilitet og livsstil

Ufrivillig barnløshed skyldes ofte en kombination af forskellige faktorer. Disse kan omfatte både miljømæssige og fysiske årsager. Under din første konsultation og de efterfølgende behandlinger vil vores læger rådgive dig om disse forskellige faktorer. Derudover vil vi også forklare, hvad du kan gøre for at øge dine chancer for at blive gravid.

Psykologi og barnløshed

Graviditet, forældreskab og en manglende evne til at blive gravid er alle meget følelsesmæssige oplevelser. Der skal tages lige så meget hensyn til de psykologiske og følelsesmæssige aspekter, der følger med sådanne store livsbeslutninger og ændringer, som til de fysiske virkninger. Den moderne medicin accepterer i stigende grad, at sind og krop er meget tæt forbundet: konstant indre uro og høje forventninger forårsager stress, som også kan have en fysisk indvirkning.

Scroll to Top