Vores samarbejdspartnere

Danfert & Stork Fertilitetsklinik i København har et tæt samarbejde med klinikker i både Næstved, Skive og Aalborg. Hos vores samarbejdspartnere kan du modtage forskellige ydelser i løbet af din fertilitetsbehandling.

Gynækologisk klinik Næstved ved Anne-Dorthe Feldthusen

Gynækologisk klinik Næstved varetages af speciallæge Anne-Dorthe Feldthusen, der har stor erfaring med fertilitetsbehandling. Her kan du få rådgivning og behandling indenfor bla. infertilitet.

Vi er meget glade for vores gode samarbejde med Anne-Dorthe.

Fürst Gynækologi ved Stine Fürst

Scanning ved Fürst Gynækologi i Vallø ved speciallæge Stine Fürst

Vi arbejder derfor tæt sammen med gynækolog Stine Fürst i Vallø tæt på Køge. Klinikken i Vallø hjælper dig med indledende samtale og ultralydsscanning, mens Danfert & Stork Fertilitetsklinik varetager din ægudtagning og ægoplægning.

Crocus Ultraljudsklinik i Stockholm

Crocus Ultraljudsklinik i Stockholm varetages af Ladoya og Monique, der begge har stor erfaring med ultralydsscanning af kvinder i fertilitetsbehandling samt gravide. Klinikken ligger centralt i Stockholm med gode adgangsforhold og parkeringsmuligheder.

Ultralydsscanning på Crocus indgå i prisen for behandling med IVF, ICSI og/eller ægdonation på Danfert & Stork Fertilitetsklinik.

Skive Private Fertilitetsklinik

Vores samarbejdspartner i Skive ledes af Jørn Rolighed, der har mere end 15 års erfaring inden for fertilitetsbehandling. Sammen med sit personale ser Jørn Rolighed frem til at hjælpe dig med at realisere dit ønske om barn.

Par og singler har modtaget kvalificeret behandling på Posthustorvet i Skive i mere end et årti. Skive Private Fertilitetsklinik tilbyder individuel behandling efter dine behov og tidligere behandlinger.

Skive Private Fertilitetsklinik
Posthustorvet 4
7800 Skive

Fertilitetsklinik Aalborg

Vores samarbejdspartner i Aalborg hjælper dig med ultralydsundersøgelser og forskellige tests, mens Danfert & Stork Fertilitetsklinik i København tager hånd om insemination, IVF-behandling og ægdonation / dobbeltdonation. Vores samarbejdspartner i Aalborg drives af specialist Anders Faurskov. Anders Faurskov modtog speciel gynækologuddannelse på hospitalerne i Aalborg og Hjørring. Han har erfaring fra Reproduktive Medicinsk Afdeling og IVF-afdelingen på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg. Sammen med vores meget kompetente team ser Anders Faurskov frem til at hjælpe dig med at realisere din drøm om barn.

Vores behandlinger er baseret på moderne og avancerede principper og er individualiseret til dine behov og tidligere behandlinger.

Faurskov Fertilitet og Gynækologi Aalborg
Ved Stranden 22, 1. tv.
9000 Aalborg​

Scroll to Top